Latest Movie :

Ken Park - bedava sinema izle

IMDB Puanı:6.0/10 Yapım:2002 ~ ABD, Fransa, Hollanda Tür:Dram, Erotik, Macera Yönetmen:Larry Clark, Edward Lachman Senaryo:Harmony Korine, Larry Clark Senaryo (Kitap):Larry Clark Yapımcı:Kees Kasander, Jean-Louis Piel Görüntü Yönetmeni:Larry Clark, Edward Lachman Müzik:Howard Paar, Matt Clark Süre:1 saat 36 dk
Kids filmiyle yeniyetmelerin ergenlik dünyasını ele alan ve tartışmalı bir film ortaya çıkaran yönetmen Larry Clark, benzer temalara sahip Bully'nin ardından Ken Park filmiyle gençlerin özel yaşamlarına geri dönüyor.

Clark filmi Edward Lachman ile birlikte çekmiş. Yönetmenler, kameralarını Kaliforniyalı kaykaycı gençlere ve onların aileleriyle olan ilişkilerine çevirmişler.

Ken Park, gençlerin birbirleriyle olan ilişkilerini ve aile yaşamlarını saptırmadan anlattığı için, şok edici bir yapım olarak nitelendiriliyor.

Her genç bir ergenlik süreci vardır. Tabi gençlerimizin bu ergenlik süreçlerini geçirmeleride hiç o kadar kolay değildir. Erkenlik dönemine giren gençler artık ailelerinden yavaş yavaş kpmaya başlar yani tek başana bir hükümdar olmak ister bu sinema filmindede gençlerin ergenlik çağındaki yaşamını ele alıyor. İyi Seyirler.




Ken Park - bedava sinema izle 1.part


Ken Park - bedava sinema izle 2.part


Ken Park - bedava sinema izle 3.part

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Boş iş - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger