Latest Movie :

Sisir Beni - Super Size Me - Full Komedi Seyret

IMDB Puanı:7.6/10
Yapım:2004 ~ ABD
Tür: Belgesel, Dram, Komedi
Yönetmen:Morgan Spurlock
Yapımcı:Morgan Spurlock, J.R. Morley, Heather M. Winters
Görüntü Yönetmeni:Scott Ambrozy
Müzik:Michael Parrish
Süre:1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi: 22 Ekim 2004 (Türkiye
Amerikalıların en büyük sorunu olan obezite konusunu incelemek isteyen Morgan Spurlock, kendisini denek olarak kullanarak ülkeyi dolaşarak "fast food" yemeye başlar.
Spurlock, fast food'un insanlar üzerindeki etkisini görebilmek için, günde 3 öğün sadece ve sadece McDonal's'larda beslenmeye başlar. Yiyebileceği ve içebileceği şeyler sadece McDonald's menüsündekilerle sınırlıdır. 1 ay boyunca bu diyeti uygulayan Spurlock, kısa zamanda fiziksel ve psikolojik olarak etkilenmeye başlar. Daha ikinci haftada tüm sağlığı bozulan Spurlock, doktorların tabiriyle ölümle yüzyüze gelme tehlikesi altındadır.
Spurlock, fast food araştırmasında niye McDonald's'ı tercih ettiğini basitçe anlatıyor. Tüm fast food ürünlerinin zararlı olduğunu söyleyen belgeselci, McDonald's en büyük firma olmasının yanında en çok reklam yapan firma olduğunu söylüyor. Kısaca bizi sadece kötü beslenme değil aynı zamanda reklam dünyasının yarttığı etkiler konusunda da uyarıyor.
Belgesel türündeki film, Amerikan beslenme kültürüne, şişmanlığın kaynağına ve yaşam tarzlarına cesur bir bakış sergiliyor.
şişir beni
Sisir Beni - Super Size Me - Full Komedi Seyret 1.part


Sisir Beni - Super Size Me - Full Komedi Seyret 2.part


Sisir Beni - Super Size Me - Full Komedi Seyret 3.part


Sisir Beni - Super Size Me - Full Komedi Seyret 4.part


Sisir Beni - Super Size Me - Full Komedi Seyret 5.part



Yuksek kalite Online dvd film seyret, hd kalitesinde son durak 4 sinema filmi izle
transformers kaybedenlerin intikamı download,sinema filmi indir izle,kadın aklı erkek akli filmini HD izle,the missing 2003 filmi izle,hip hop danscilari direk izle,bedava indirmeden film izle,editorun secimi filmini turkce izle,dizi ile tv com, porno filim, hizli ve öfkeli 4 donmadan full turkce dublaj izle,solo 1996 filmini izle,editorun secimi filmi,bedava sinema izle,western filmleri izle,bedava film izle,film izle,erotik film izle,DVD Divix Film seyret izle indir
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Boş iş - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger