Latest Movie :

Shanghai Dreams-(Alt Yazili) Film Seyret

Yapım:2005 ,Çin
Tür: Dram
Yönetmen ve Senaryo:
Süre:23 dakika.
Başrol Oyuncuları:Yuanyuan Gao ,Bin Li ,Yang Tang ,Xueyang Wang, Anlian Yao

Xiaoshuai Wang’in, 80′li yıllarda Çin’in varoş bölgelerinden Ghizhou’da geçen filmi Shanghai Dreams(2005) burada ailesiyle yaşayan, 19 yaşında genç bir kız olan Qinghong(Yuanyuan Gao) hayatını merkeze alıyor ve bizlere, duru ve abartıdan uzak hatta belgesele yakın üslubuyla, bir dönemi yaşayan iki farklı kuşağın hikayesini anlatıyor.
Mütavazi ve sade film olan Shanghai Dreams‘in tek eksiği süresi fazla tutulmuş. Filmin üçüncü çeyrekten sonra bitmemekte direnip, zorlama bir finalin geleceğini hissettirmesi seyiriciyi sıkıyor. Buna rağmen mükemmel görüntü yönetimiyle ,yönetmenin belgesele yaklaşan anlatım tarzından doğan alışılmadık eleştirel bakışıyla ve göz dolduran oyunculuklarıyla (Özellikle baba Zemin’i oynayan Yang’a dikkat) görülmeye değer bir film Shanghai Dreams.

Shanghai Dreams-(Alt Yazili) Film Seyret 1.part


Shanghai Dreams-(Alt Yazili) Film Seyret 2.part


Shanghai Dreams-(Alt Yazili) Film Seyret 3.part


Shanghai Dreams-(Alt Yazili) Film Seyret 4.part



Yuksek kalite Online dvd film seyret, hd kalitesinde son durak 4 sinema filmi izle
transformers kaybedenlerin intikamı download,sinema filmi indir izle,kadın aklı erkek akli filmini HD izle,the missing 2003 filmi izle,hip hop danscilari direk izle,bedava indirmeden film izle,editorun secimi filmini turkce izle,dizi ile tv com, porno filim, hizli ve öfkeli 4 donmadan full turkce dublaj izle,solo 1996 filmini izle,editorun secimi filmi,bedava sinema izle,western filmleri izle,bedava film izle,film izle,erotik film izle,DVD Divix Film seyret izle indir
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Boş iş - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger